خواص بادمجان
بادمجان یا بادنجان یکی صیفی جات پر مصرف و محبوب در جهان است که در تمام فصول به سهولت یافت می شود و برخلاف تصور خیلی از افراد دارای خواص بی نظیری است که می بایست در برنامه غذایی خود از این صیفی جات عالی استفاده کنید.
بادمجان یک عضو از خانواده گیاهانی مانند سیب زمینی ، فلفل شیرین و گوجه فرنگی می باشد. از غذاهای محبوبی که با بادمجان تهیه می شود می توان به کشک و بادمجان ، میرزا قاسمی ، حلیم بادمجان و خورش بادمجان اشاره کرد.
بادمجان دارای ویتامین های مختلف می باشد. این صیفی جات عالی منبع سرشاری از فسفر، ناسونین، فولات، ویتامین های گروه ب، کلسیم، پتاسیم، ویتامین آ و بتا ؛ کربوهیدرات، آهن، فیبر و ویتامین سی می باشد.
بادمجان گیاه پر فایده و مفیدی است و خواص بسیار زیادی دارد که همگی این خواص را نمی توان به طور کامل در یک مقاله گنجاند ، به همین جهت خلاصه ای از خواص این گیاه ارزشمند را برایتان جمع آوری کرده ایم. برای شناخت بیشتر خواص بادمجان در ادامه با ما همراه باشید.
طبع بادمجان
طبیعت بادمجان گرم و خشک می باشد.
انرژی ۳۰ کالری
آب ۹۲ گرم
پروتئین ۱/۳ گرم
چربی ۰/۲ گرم
نشاسته ۴/۶ گرم
کلسیم ۱۲ میلی گرم
فسفر ۱۵ میلی گرم
گوگرد ۱۵ میلی گرم
منیزیم ۱۲ میلی گرم
پتاسیم ۲۲۰ میلی گرم
آهن ۰/۷ میلی گرم
سدیم ۳ میلی گرم
منگنز ۰/۲ میلی گرم
روی ۰/۳ میلی گرم
مس ۰/۱ میلی گرم
ید ۰/۰۰۲ میلی گرم
بتاکاروتن ۰/۰۵ واحد بین المللی
ویتامین ب. ۱، ۰/۰۵ میلی گرم
ویتامین ب. ۲، ۰/۰۵ میلی گرم
ویتامین ب. ۳، ۰/۷ میلی گرم
ویتامین ث. ۵ میلی گرم
- بادمجان را حتما بايد بحالت كاملا رسيده مصرف كرد زيرا خام آن طعم تلخ درد و در آنهائيكه آسم و برونشيت دارند باعث تحريك اين بيماريها می شود
- بادمجان اثر نرم كننده و مدر درد .
- بادمجان بعلت درا بودن آهن در رفع كم خوني داروي موثري است .
- بادمجان را مي توان براي از بين بردن ورم و التهاب روي عضو ملتهب گذاشت .
- دانه بادمجان ايجاد يبوست مي كند .
- ريشه بادمجان و شاخه هاي خشك شده و برگهاي آن اثر بند آورنده خون را دراست و قابض بوده و مي توان در آن براي درمان احتلام بانه و انواع خونريزيها استفاده كرد.
- بادمجان پادزهر خوبي براي مسموميت هاي حاصل از خوردن قارچ سمي است .
- خوردن بادمجان گرفتگي رگها را باز مي كند و شخص را ازخطرسكته قلبي محفوظ مي درد .
- بادمجان برطرف كننده يبوست است .
- برگها و پوست سياه بادمجان را اگر بجوشانند اين جوشانده درمان اسهال خوني است .
- جوشانده ريشه بادمجان درمان بيماري آسم است.
- بادمجان مقوي معده است .
- آب زردرنگي كه در موقع نمك زدن و گذاشتن بادمجان از آن خارج مي شود براي خشك كردن عرق دست و پا بهترين دارو است و اشخاصي كه دست و پايشان مرتب عرق مي كند بايد دست و پاي خود را با آن چند بار در روز بشويند تا از شر اين مرض آسوده شوند.
- اگر بادمجان را بسوزانند و خاكستر آن را با سركه خمير كنند و به زگيل بمالند زگيل كنده خواهد شد .
- از بادمجان مي توان به عنوان مسكن براي تسكين در استخوان شكسته و ضرب خورده استفاده كرد بدين طريق كه بايد بادمجان را در فر بگذاريد كه نيم پز شود و سپس آب آنرا با فشار بگيريد و بعد بمقدر نصف اين مقدر آب به آن شكر قهوه اي اضافه كنيد آنرا هم بزنيد و بنوشيد.
- با تحقيقاتي كه جديدا روي موشهاي آزمايشگاهي انجام شده نتيجه گرفته اند كه بادمجان داراي يك ماده ضد تشنج است كه در درمان بيماري صرع اثر بسيار خوبي درد . بنابراين اشخاصي كه تشنج دارند و يا مبتلا به اين بيماري مي باشند بهتر است كه از بادمجان استفاده كنند.
فواید بادمجان برای بدن سالم :
بادمجان حاوی سطوح بالایی از کلسیم، آهن و مواد معدنی دیگر است که برای اطمینان از رشد بدن بسیار ضروری هستند. این در واقع نوعی از سبزیجات پر فایده و پر ارزش غذایی است، بنابراین افراد باید آن را در رژیم غذایی روزانه مصرف کنند تا بدن همیشه سالم بماند.
بادمجان برای کنترل قند خون :
کسانی که از دیابت نوع 2 رنج می برند، باید بادمجان را به وعده های غذایی روزانه خود اضافه کنند، چون این یک منبع عالی فیبر و کربوهیدرات قابل حل است که می تواند جذب گلوکز را محدود کند. انجمن دیابت ملی و برنامه آموزشی انجمن دیابت آمریکا توصیه می کنند که افراد باید بادمجان بیشتری را به رژیم روزانه خود اضافه کنند تا بتوانند کنترل کامل سطح قند خون خود را با سهولت انجام دهند.
فواید بادمجان برای پیش گیری از سرطان :
بادمجان یک بازدارنده پروتئاز بسیار بالایی است - که می تواند به مقدار زیادی در خنثی سازی سلول های سرطانی کمک کند. بنابراین، مردم می توانند با مصرف عصاره بادمجان به طور منظم از برخی بیماری های لاعلاج جلوگیری کنند.
بادمجان برای تقویت سیستم ایمنی :
بادمجان دارای آنتی اکسیدان های متمرکزی است که می تواند کمک بسیاری در کاهش آسیب رادیکال های آزاد داخل بدن کمک کرده و به افزایش ایمنی با حمایت فیتوناتریشن ها کمک کند. بادمجان فعالیت ضد ویروسی عالی و ضد میکروبی را برای فواید سلامتی انسان و بدن فراهم می کند.
مزایا برای بادمجان برای استخوان های محکم :
سلامت استخوان انسان به مس و ویتامین K بستگی دارد. در عین حال، بادمجان منبع عالی از هر دو اینهاست. افراد اغلب پوکی استخوان را در مراحل بعدی زندگی به خاطر کمبود مس ایجاد می کنند.
فواید سلامتی بادمجان برای داشتن قلبی سالم :
بسیاری از ما می دانیم که امروزه بیماری های قلبی خیلی زیاد است. افراد قطعاً می توانند با مصرف بادمجان به طور منظم قلب خود را سالم نگه دارند چون بتا-کاروتن، فیبر و سایر آنتی اکسیدان هایی که می توانند به کاهش سطح کلسترول کمک کنند و سطوح فشار خون را تثبیت کنند و در نتیجه خطرات بیماری های قلبی را تسکین دهند در بادمجان وجود دارد. مواد مغذی نظیر منیزیم، ویتامین B6، ویتامین B3، پتاسیم، اسید فولیک ، و به جلوگیری از حمله قلبی و سکته کمک می کنند.
مزایای بادمجان برای مو و پوستی بهتر:
بادمجان می تواند به افزایش رشد مو و افزایش سلامت کلی مو و همچنین به لطف محتوای آنزیمی که کیسه های ترشحی مو را افزایش می دهد، کمک کند. ویتامین و مواد معدنی موجود در بادمجان که پوست شما را تغذیه می کنند، به تغذیه سالم کمک می کند. بنابراین، بادمجان را به وعده های غذایی روزانه خود اضافه کنید، تا همیشه در مورد پوست سر تان احساس امنیت بکنید.
مزایای بادمجان برای مراقبت از پوست :
ما می دانیم که آب برای سلامت انسان، به ویژه مو، پوست، و گوارش بسیار مهم است. مقدار آب بادمجان، به مقدار زیادی برای بهبود پوست و موی ما کمک می کند. شما می توانید از بادمجان به طور روزانه برای درمان پوست چرب، زگیل و یا لک استفاده کنید. بنابراین، اگر می خواهید پوست خشک و بدتان را کاهش دهید، بادمجان را در وعده های غذایی روزانه خود به کار ببرید.
بادمجان برای داشتن پوست نرم و خوب :
مقدار بالای آب بادمجان می تواند در حفظ نرمی و زیبایی پوست شما کمک زیادی کند.
پوست درخشان با بادمجان:
بادمجان مقدار بسیار زیادی آب دارد. این هم چنین می تواند به سالم نگه داشتن بدن ما کمک کند و توانایی جلوگیری از بیماری ها را به طور موثر داشته باشد.
پاک سازی پوست صورت :
بادمجان غنی از مواد معدنی، ویتامین ها و فیبر غذایی است که با پاک سازی و سم زدایی خون و روده ها به پاک سازی پوست صورت هم کمک می کند.
مرطوب کننده طبیعی پوست :
بادمجان حاوی مقادیر قابل توجهی آب است که با آبرسانی به پوست بدن و صورت به عنوان مرطوب کننده ی طبیعی پوست عمل کرده و خشکی پوست را درمان کند.
درمان شوره سر
مقادیر بالای مواد معدنی و ویتامین های موجود در بادمجان به درمان خارش، پوسته پوسته شدن و شوره سر کمک می کند.
ماسک مو برای شوره سر
یک بادمجان کوچک خام را با نصف خیار تازه و نصف آووکادو در یک مخلوط کن خوب مخلوط کنید و نصف فنجان خامه ترش به آن اضافه کنید. این مخلوط را بر روی پوست سر و موها بمالید و بگذارید نیم ساعت بماند سپس با آب گرم و شامپو بشویید.
بافت مو :
افرادی که موهای خشک و زبر دارند، باید از بادمجان بیشتری استفاده کنند. می تواند کمک کند تا موهای ما سالم تر و درخشان تر و بافت موی بهتری داشته باشیم. در حقیقت، این یکی از بهترین مزایای بادمجان است که می خواهیم امروز در داخل مقاله آن را افشا کنیم و از خوانندگان دیگر می خواهیم تا هر چه زودتر از آن استفاده کنند.
مزایای بادمجان برای رشد مو :
بادمجان حاوی آنزیم هایی هستند که به تحریک کیسه های ترشحی مو کمک می کنند. این باعث رشد مو خوب می شود و باعث می شود موی شما سالم تر شود.
بادمجان برای هیدراته کردن پوست سر:
بادمجان مقدار زیادی ویتامین و مواد معدنی دارد که پوست سر شما را تغذیه می کند. بنابراین، به کاهش نشانه ها و علائم مشکلات مربوط به پوست سر کمک می کند.
بادمجان برای داشتن موهای محکم :
سطح آب موجود در بادمجان می تواند به تغذیه ریشه های موی شما از داخل بدن کمک کند. در نتیجه می تواند کمک زیادی کند تا موهای شما را قوی و سالم تر نگه دارد.
- بادمجان با گوجه فرنگی فامیل است و هر دو بخشی از خانوادهی بادمجانیان هستند.
- اعتقاد بر این است که بادمجان بومی هند است و در آنجا هنوز به عنوان پادشاه سبزیجات به حساب میآید و نقش مهمی در برنامههای غذایی این کشور دارد.
- در ایتالیای دورهی رنسانس، آن را ملا اینسین یا “سیب دیوانه” می نامیدند.
- یک ضربالمثل ژاپنی در مورد بادمجان نیز وجود دارد: “اگر در روز سال نو کوه فوجی، یک هویج و یک بادمجان ببینید، برای همیشه خوشبخت خواهید بود. ”
- بادمجان یک گیاه چند سالزی است که یعنی طول عمر آن بیش از دو سال است.
- بادمجان همچنین دارای بالاترین غلظت نیکوتین در میان سبزیجات است. البته این نکته چندان شگفتآور نیست وقتی بدانیم که تنباکو نیز بخشی از خانوادهی بادمجانیان است. نیکوتین مستقیما باعث بروز سرطان یا بیماریهای دیگر نمیشود و اثری مانند کافئین بر روی بدن دارد.
- شستشوی بادمجان و قرار دادن آن در محلول آب نمک میتواند تلخی آن را از بین ببرد. امروزه بادمجان مانند گذشته، تلخ نیست، اما انجام این کار هنوز هم مفید است چرا که مقدار روغن مصرفی را در حین پخت و پز کاهش می دهد.
- یک بادمجان بیش از ۹۰٪ آب است. بالا بودن میزان آب موجود در بادمجان به این معنی است که کالری کمی دارد. در واقع، ۱۰۰ گرم بادمجان خام فقط ۲۴ کالری دارد و همینطور ۱۴ درصد از نیاز روزانهی بدن را به فیبر تامین می کند.
- چین بزرگ ترین تولیدکننده ی بادمجان در جهان است و در سال ۲۰۱۲ حدود ۲۸،۰۰،۰۰۰ تن بادمجان تولید کرده است.
همان طور که خواندید بادمجان به دلیل مواد مغذی اش خواص فراوانی برای بدن ما دارد با وجود این، خوردن بیش از حد بادمجان نیز عوارض و مضرات جدی و مخربی را به همراه دارد که در ادامه به آن ها پرداخته می شود:
1. میتواند باعث تحریک قاعدگی بشود
بادمجان ماهیتی ادرار آور دارد و به خاطر همین، توصیه میشود زنان باردار به صورت منظم از آن استفاده نکنند چون میتواند باعث تحریک قاعدگی در آنها بشود. علاوه بر این، بادمجان منبع خوب فیتوهورمونها نیز هست که به درمان سندرم پیش از قاعدگی و آمنوره کمک می کند. هرچند این از فایدهّهای بادمجان به حساب میآید اما همین فایده برای زنان باردار زیان دارد.
2. ممکن است به سقط جنین منجر شود
بادمجان منبع خوب تعدادی از ویتامینها، مواد معدنی، فیبرها و … است و حضور این ترکیبها در آن، باعث میشود برای سلامتیمان بسیار مفید باشد اما بادمجان برای زنان باردار مفید نیست چون حاوی ترکیبهایی است که موجب قاعدگی در آنها میشود.
با مصرف بادمجان به خاطر همین قاعدگیشان ممکن است دچار سقط جنین بشوند، لذا به زنان باردار توصیه میشود زیاد بادمجان مصرف نکنند و در این باره با پزشکشان مشورت کنند.
3. ممکن است باعث مشکلات اسیدی بشود
مصرف بادمجان ممکن است باعث مشکلات اسیدی شود و به همین خاطر توصیه میشود در طول دوران بارداری از مصرف آن اجتناب شود.
4. می تواند باعث واکنشهای آلرژیک بشود
بادمجان برای ما بسیار مفید است و فایدههای زیادی برای سلامتیمان به همراه دارد. اما، ممکن است در بعضی از افراد باعث واکنش های آلرژیک بشود. بعضی از واکنشهای رایج آلرژی به بادمجان عبارتند از ورم گلو، حالت تهوع، خارش و راش.
بادمجان به خانوادهی بادنجانیان تعلق دارد و به خاطر ایجاد واکنشهای آلرژیک شدید معروف است اما واکنش آلرژیک به وجود آمده به خاطر مصرف بادمجان به شدت تعداد دیگری از آلرژیها به سایر اعضای این خانواده مانند بادمجان و فلفل دلمهای نیست. واکنشهای آلرژیک ناشی از مصرف بادمجان را میتوان با آنتی هیستامینهای معمول درمان کرد، اما اگر به بادمجان آلرژی دارید بهتر است کلا از خوردن آن صرفنظر کنید.
5. ممکن است نیکوتین داشته باشد
طبق گزارشی که در سال ۱۹۹۳ در ژورنال پزشکی نیوانگلند منتشر شد، بادمجان مقدار بسیار زیادی نیکوتین دارد. نیکوتین همان مادهی اعتیاد آوری است که در تنباکو یافت میشود و باعث میشود آدمها به استعمال دخانیات اعتیاد پیدا کنند.
با وجود این، طبق تحقیقات منتشر شده در نیویورک تامیز، بادمجان نیکوتین ندارد بلکه نیکوتین اسید دارد که ساختار مولکولی آن شبیه نیکوتین است اما اعتیاد آور نیست و با نیکوتین تفاوت زیادی دارد.
بر خلاف نیکوتین، این ماده به بدنمان آسیبی نمیزند، و منبع عالی نیاسین است که ویتامین حیاتی لازم برای عملکرد مغز و بدن به حساب میآید. هر دو بادمجان و تنباکو به خانوادهی بادنجانیان تعلق دارند و بادمجان ممکن است حاوی نیکوتین باشد. محض احتیاط بهتر است در مصرف بادمجان زیاده روی نشود.
6. مصرف بیش از حد پتاسیم و فیبر خوب نیست
بادمجان منبع خوبی برای بسیاری از ترکیبها مانند فولات، پتاسیم، فیبر،و … به شمار میآید و وجود این ترکیبها در آن باعث میشود برای سلامتیمان مفید باشد. با وجود این، میزان بیش از حد این ترکیبها نیز بد است چرا که عوارض جانبی به همراه دارد.
مصرف بیش از حد پتاسیم میتواند باعث ناراحتی معده، استفراغ و همین طور قند خون بشود. به همین نحو، مصرف بیش از حد فیبر نیز میتواند باعث یبوست، استهال، مشکلات جذب مواد مغذی و … بشود. به همین خاطر، توصیه میشود در مصرف بادمجان زیادهروی نکنید.
8. می تواند سبب مسمومیت شود
بادمجان منبع خوبی از نیترات است که به طور طبیعی در معده به نیتریت تبدیل میشود. سپس، این نیتراتها با آمینو اسیدهای پروتینها واکنش نشان و تشکیل نیتروسامین میدهند. این نیتروسامینهای طبیعی تبدیل شده برای سلامتی یک فرد بزرگسال خطر آفرین نیستند.
با وجود این، پختن سبزیجات سرشار از نیترات مانند بادمجان و سپس خنک شدن آن تا به سطح دمای اتاق، نرخ کار کردن آنزیمهای باکتریایی بر روی آن را افزایش میدهد و نیتراتها را بسیار سریعتر به نیتریت تبدیل میکند. خوراکی که سرشار از نیترات باشد برای اطفال خطرناک است و باعث مسمویت میشود.
9. با داروهای ضد افسردگی تداخل پیدا می کند
اگر داروهای ضد افسردگی یا ضد فشار خون مصرف میکنید، پس بهتر است مصرف بادمجان را از رژیم غذاییتان حذف کنید. چون بادمجان حاوی مقدار اندکی تیرامین است که یک آمین پرسور به حساب می آید و رگهای خونی را تنگ میکند و باعث بالا رفتن فشار خون می شود.
داروهای ضد افسردگی جلوی فعالیت آنزیمهایی که تیرامین را تجزیه میکنند و آن را از بدن میزدایند میگیرد. مصرف بادمجان با قرصهای ضد افسردگی ممکن است در فرایند حذف و دفع اختلال ایجاد کند.
10. ممکن است در آزمایشهای تومور کارسینوئید باعث نتیجه مثبت اشتباهی شود
بادمجان در نتیجهی آزمایش مربوط به تشخیص تومورهای کارسینوئيد اختلال ایجاد میکند و توصیه میشود دست کم ۷۲ ساعت پیش از انجام چنین آزمایشی از خوردن بادمجان اجتناب کنید. چون بادمجان حاوی سروتونین است که از تومورهای کارسینوئید نیز ترشح میشود. توقف مصرف بادمجان ۷۲ ساعت پیش از انجام آزمایش باعث میشود میزان واقعی سروتونین در نتیجهی آزمایش نشان داده شود و هیچ سروتونین اضافهای در آن دخیل یا تاثیرگذار نباشد.
برای پوست کندن بادمجان بهتر است از یک چاقوی استیل ضد زنگ استفاده کنید، این ماده مانع از واکنش با مواد شیمیایی فیتوکمیکال موجود در بادمجان شده و از سیاه شدن آن جلوگیری می کند.
تلخی بادمجان را چگونه بگیریم؟
برای اینکه طعم تلخ بادمجان را از بین ببرید پس از پوست کندن بادمجان ها بر روی آن ها کمی نمک بریزید.
چکار کنیم بامجان روغن کمتری جذب کند؟
اگر بر روی بادمجان ها نمک بریزید باعث می شود که هنگام سرخ کردن روغن کمتری را جذب کنند.
- هنگامی که بادمجان میخرید، سعی کنید آنهایی را انتخاب کنید که سفت هستند و نسبت به سایزی که دارند وزنشان زیاد است.
- بهترین حالت این است که از خریدن بادمجانهایی که دارای هرگونه کبودی، پلاسیدگی یا تغییر رنگ پرهیز کنید.
- یک بادمجان خوب دارای پوستی صاف و براق است و رنگ آن بنفش تند است.
- اگر کج و معوج بود و شکل نامناسبی داشت از خرید آن اجتناب کنید.
- سعی کنید بادمجان رسیده را خریداری کنید.
- برای چک کردن رسیده یا نرسیده بودن بادمجان، به آرامی یک انگشتتان را بر روی پوست آن فشار دهید؛ اگر جای انگشتتان روی آن بماند، بادمجان رسیده است.
- معمولا بادمجانهای کوچکتر شیرینتر هستند و تخم کمتری دارند، بنابراین مطابق با نیاز و ذائقهی خودتان آن را انتخاب کنید.
- بهترین حالت این است که بادمجانی را خریداری کنید که ساقهی آن سبز است.
- هرچند باید بادمجانهای رسیده را بخرید اما یادتان باشد که بادمجان بیش از حد رسیده نیز برای روی میز غذا گزینهی مناسبی نیست.
چگونه بادمجان را ذخیره کنیم؟
- اگر بادمجان در دمای اتاق نگهداری شود، ماندگارتر خواهد بود.
- شما نمیتوانید آنها را به مدت چند هفته نگهداری کنید، بنابراین از خرید آن به میزان فراوان اجتناب کنید.
- بادمجان در تمام طول سال در دسترس است، بنابراین هر زمانی که بخواهید میتوانید آن را خریداری کنید.
- یک نقطهی خنک و دور از نور مستقیم خورشید پیدا کنید و بادمجانها را در آن ذخیره کنید.
- میتوانید آن را در یک ظرف دربدار ذخیره کنید، اما از نگهداری آن در داخل کیسههای پلاستیکی پرهیز کنید چرا که با این کار بادمجان به سرعت خراب خواهد شد.
- بادمجان نسبت به درجه حرارت حساس است، بنابراین باید از نگهداری آن هم در دمای بالا و هم در دمای پایین پرهیز کنید، به همین دلیل است که بر خلاف بسیاری از سبزیجات، نگهداری بادمجان در یخچال ابدا درست نیست.
- درجه حرارت پایین منجر به بروز آسیبهای ناشی از سرما میشود، از جمله گودی افتادن روی بادمجان، برنزه شدن پوست آن، و قهوهای شدن دانهها و بافت پالپ بادمجان.
- بادمجان همچنین نسبت به اتیلن بسیار حساس است، گازی طبیعی که باعث میشود برخی از غذاهای خاص به سرعت برسند و در نهایت خراب شوند.
- از نگه داشتن بادمجان در کنار موز، گوجهفرنگی و هندوانه پرهیز کنید زیرا همهی آنها تولیدکنندهی اتیلن زیاد هستند.
- اگر روی نگهداری بادمجان در یخچال اصرار دارید، مدت زمان آن را تا سه روز محدود کنید و بعد از خارج کردن بادمجان از یخچال فورا آن را استفاده کنید.
- اگر بادمجان بیش از پنج روز نگهداری کنید، تلختر میشود.
اگر پیش از این هرگز از بادمجان استفاده نکردهاید، در اینجا چند پیشنهاد برای شما وجود دارد :
- هنگام خرد کردن و برش زدن بادمجان، همیشه از یک چاقوی فولاد ضد زنگ استفاده کنید زیرا فولاد کربنی با فیتونوترینتها واکنش نشان میدهد و آنها را سیاه میکند.
- شما میتوانید پوست بادمجان را جدا کنید، اما بیشتر مواد مغذی موجود در بادمجان در واقع در پوست آن است.
- هر چه از زمان برداشت بادمجان بیشتر بگذارد و کهنهتر شود، قابلیت خوردن پوست آن کم و کمتر میشود
- پوست تازهی بادمجان مغذیترین است و منبع فوقالعادهای از مواد مغذی محسوب میشود، اما بادمجانهایی که دیگر تازه نیستند را حتما قبل از خوردن پوست بکنید.
- بادمجان را سرخ نکنید.
- بادمجان سرخ کرده طعم بینظیری دارد، اما مشکل اینجاست که روغن را به میزان بسیار زیادی جذب میکند.
- مطالعات نشان دادهاند که بادمجان هشتاد گرم روغن را طی حدود هفتاد ثانیه جذب میکند.
- سرخ کردن بادمجان در واقع حدود هفتصد کالری به این مادهی خوراکی اضافه میکند.
- بادمجان را میتوانید در تنور یا فر بپزید و آن را کباب یا بخارپز کنید.
- وقتی پادمجان را به طور کامل میپزید، باید آن را چند بار با چنگال سوراخ کنید تا بخار به همه جایاش برسد.
- برای پختن آن در فر میتوانید دما را در حدود ۳۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید و به مدت حدود ۱۵ تا ۲۵ دقیقه آن را بپزید.
- با این حال، زمان پخت واقعا بستگی به اندازهی بادمجان دارد، بنابراین از قدرت تصمیمگیری خودتان استفاده کنید.
- شما میتوانید آن را توسط یک چاقو یا چنگال چک کنید تا ببینید که به درستی پخته یا نه. اگر چنگال به راحتی در آن فرو برود به این معنا است که بادمجان خوب پخته است.
بادمجان یک گیاه خوراکی فوقالعاده است و خواص بادمجان برای سلامتی بسیار زیاد و شگفت انگیز است، از جمله خواص بادمجان میتوان به تقویت استخوانها و جلوگیری از پوکی استخوان، کاهش علائم کمخونی، افزایش عملکرد شناختی، بهبود سلامت قلب و عروق، محافظت از دستگاه گوارش، کمک به کاهش وزن، کنترل دیابت، کاهش استرس، محافظت از نوزادان در برابر نقصهای مادرزادی و حتی جلوگیری از سرطان اشره کرد.
در این مقاله هم با خواص بادمجان و هم با مضرات بادمجان را برای شما بیان کردیم. امیدواریم که از خواندن این مقاله لذت کافی را برده باشید.
لیست هشتک ها
#فورس_کالا
#Force_Kala
#سلامت_و_زیبایی
#تغذیه_سالم
#سلامت_جسم
#انواع_سبک_تغذیه
#بادمجان
#خواص_موجود_در_بادمجان
#ویتامین_های_موجود_در_بادمجان
#خواص_بادمجان
#بادمجان_سرخ_کرده
#خواص_بی_نظیر_بادمجان
#مواد_معدنی_بادمجان
#تاریخچه_بادمجان
#طبع_بادمجان
#مصلح_بادمجان
#ویژگی_بادمجان
#فواید_و_خواص_بادمجان
#پخت_بادمجان
نظرات کاربران
- تا به حال هیچ نظری برای این مقاله ثبت نشده است.
فرم ارسال نظر
نام و نام خانوادگی | : | |
متن نظر | : | |
کد امنیتی داخل تصویر را در کادر بالا وارد نمایید. | ||