راهنمای خرید لپ تاپ
لپ تاپ یکی از پر کاربردترین وسایل الکترونیکی و دیجیتال است که دانشجویان، مهندسان، کارمندان از آن برای انجام کارهای خود استفاده می کنند. از آن جا که این دستگاه دارای فاکتورهای مهم و تخصصی است که همه افراد اطلاعی راجع به آن ندارند، بهتر است قبل از خرید با فاکتورهای مهمی آشنا شوید تا بتوانید خریدی مناسب با هزینه و نیازهای خود تهیه کنید. در این بخش قصد داریم جامع ترین راهنمای خرید لپ تاپ را در اختیار شما قرار دهیم تا اگر قصد تهیه این دستگاه دیجیتال را دارید، با خیال آسوده اقدام به خرید کنید.
در راهنمای خرید لپ تاپ فاکتورها و مسائل به دو دسته عمومی و تخصصی تقسیم بندی می شود. فاکتورهای عمومی شامل نکاتی مانند ابعاد، هزینه، نیازهای کاری و غیره می شود. در حالیکه فاکتورهای تخصصی در راهنمای خرید لپ تاپ شامل مواردی مانند کارت حافظه، پردازنده، کارت گرافیک و غیره است. اگر قصد خرید لپ تاپ دارید و هیچ اطلاعی راجع به آن ندارید، نگران نباشید! با ما همراه شوید تا تمامی نکات مهم در خرید این دستگاه دیجیتال را به شما معرفی کنیم.
انواع مختلفی از لپ تاپها مانند نت بوکها، الترابوکها، نوت بوکها و لپ تاپهای هیبریدی برای نیازهای مختلف کاربران فراهم گردیده است.
نت بوک -Net Book :
معمولاً کوچک و سبک هستند. این دسته از لپ تاپها قابل حمل بوده و ابعاد صفحه نمایش آنها بین ۱۰ تا ۱۱ اینچ متغیر است. نت بوکها درایو نوری ندارند و برای دانش آموزان بسیار مناسبند.
الترابوک: الترابوکها باریک، زیبا و سبک هستند. علاوه بر این دارای تنظیمات بالا بوده و برخی از آنها ممکن است حتی لمسی نیز باشند. الترابوکها برای مسافرین و کاربران پیشرفته مناسبند.
نوت بوک – Note Book :
این دسته از لپ تاپها تمامی امکانات کامپیوترهای رومیزی را دارند. دارای تنظیمات متوسط و پیشرفته بوده و ظرفیت هارد دیسک آنها بالا است. این سیستمها برای ایجاد سرگرمی و برآورده کردن نیازهای گرافیکی ساخته شدهاند.
لپ تاپ هیبریدی :
لپ تاپهای هیبریدی میتوانند هم به عنوان تبلت با صفحه نمایش لمسی و هم به عنوان لپ تاپ استفاده شوند. معمولاً ابعاد کوچکی دارند و سبک و قابل حملاند. این لپ تاپها صفحه نمایشی بین ۱۱ تا ۱۵٫۶ اینچ دارند. امکان قابل حمل بودن این دسته از لپ تاپها آنها را مناسب برای مسافرینی که به دنبال دستگاه قابل حمل قوی میگردند کرده است.
صفحه نمایش لمسی :
لپ تاپهای با صفحه نمایش لمسی با حس لامسه انسان کار می کنند و استفاده از لب تاب را ساده تر کردهاند. همانند گوشیهای هوشمند، میتوانید روی صفحه ضربه بزنید، انتخاب کنید، آیتمها را نگهداشته و حرکت دهید و یا اسکرول و زوم کنید. این امکانات در حال حاضر برای لپ تاپهای ویندوز و کرومبوکها موجود است.
وظیفه سیستم عامل، مدیریت منابع سخت افزاری و نرم افزاری کامپیوتر است. برنامهها برای تامین منابع خود به سیستم عامل وابسته هستند.
برای لپ تاپها، سیستم عاملهای فراوانی برای انتخاب کاربران وجود دارد که در ادامه به بررسی اجمالی آنها میپردازیم.
Apple Mac OS X: منحصر به کامپیوترهای Apple، انتخاب محدود نرم افزار، رابط کاربری بسیار زیبا، اجرای راحت برنامهها، امنیت بالا (کدهای آن بر مبنای یونیکس است)
ویندوز:
استفاده گسترده از این سیستم عامل، سازگار با بیشتر سخت افزارها و نرم افزارها، رابط کاربری قابل شخصی سازی، پشتیبانی صفحه نمایشهای لمسی از نسخه ۸ به بعد، افزایش سرعت بوت از نسخه ۸ به بعد
Ubuntu بر مبنای لینوکس: پایدار، سازگار با بیشتر نرم افزارها و سخت افزارها، مناسب برای سرورها، رایگان
گوگل کروم – Chrome OS :
فقط بر روی دستگاههای کروم بوک موجود است، توانایی محدود آفلاین، داشتن نرم افزارهای تحت وب
DOS کلاسیک :
هر یک از دیگر سیستم عاملها میتواند به راحتی بر روی این سیستم عامل نصب شود، بخاطر عدم داشتن رابط کاربری گرافیکی، فهمیدن این سیستم عامل کمی زمانبر است، رایگان
در حالی که ویندوز و مک جزو محبوبترین انتخابها به حساب میآید، سیستمعامل گوگل کروم برای کاربرانی که نیازی به امکانات آفلاین ندارند نیز مناسب است. سیستمعامل اوبونتو هم طی سالهای اخیر محبوبیت قابل قبولی کسب کرده است. علاوه بر این، این سیستمعامل، رایگان است و از انعطافپذیری خوبی برخوردار است به طوری که میتوانید برنامههای تحت ویندوز را بر روی آن اجرا کنید.
قبل از اینکه به مشخصات یا قیمتگذاری توجه کنید، باید بدانید که چقدر لپ تاپ شما قابل حمل است.
لپ تاپ ها معمولاً با اندازه صفحه نمایش خود طبقه بندی می شوند:
11 تا 12 اینچ : نازکترین و سبکترین سیستمها، صفحههای نمایشی بین 11 تا 12 اینچ دارند و وزن آنها معمولاً بین 1.2 تا 1.5 کیلوگرم است.
13 تا 14 اینچ : بهترین اندازه قابل حمل و قابل استفاده را ارائه میکند، به خصوص اگر دنبال یک لپ تاپ با وزن کمتر از 1.8 کیلوگرم هستید.
15 تا 16 اینچ : معمولترین اندازه لپ تاپ، نوع 15 اینچی است که معمولاً 2 تا 3 کیلوگرم وزن دارند. اگر می خواهید صفحهنمایش بزرگتری داشته باشید و نمیخواهید نوت بوک خود را همیشه همراه خود این طرف و آن طرف ببرید، این نوع اندازه مناسب شما است.
17 تا 18 اینچ : اگر لپ تاپ شما همواره قرار است روی میز قرار گیرد، یک سیستم 17 یا 18 اینچی میتواند میزان قدرت پردازش مورد نیاز برای بازیهای سطح بالا را ارائه کرده و یا کارایی در حد یک ورک استیشن داشته باشد.
کیبورد و تاچ پد آن را بررسی کنید
اگر لپ تاپ شما بهترین قابلیتها و ویژگیهای دنیا را نیز داشته باشد، در صورتی که از ویژگیهای ارگونومی خوبی بهرهمند نباشد، گزینهای ایدهآل نیست. اگر میخواهید مدت زمان زیادی با کامپیوتر کار کنید، اطمینان حاصل کنید که کیبورد، بازخورد مناسب را ارائه میکند، حرکت عمودی دکمههای آن خوب است (فاصلهای که دکمهها هنگام فشردن پایین میروند که معمولاً بین یک تا دو میلیمتر است) و همین طور فضای کافی میان دکمهها وجود دارد.
به دنبال نوعی صفحه لمسی باشید که دقیق و بدون پرش نشانگر باشد و به طور مداوم به حرکات چند لمسی مانند زوم پاسخ دهد. اگر نوعی لپ تاپ مخصوص کسب و کار خریداری میکنید، مدلی تهیه کنید که یک اشارهگر (که همچنین به آن Nub هم میگویند) بین کلیدهای G و H داشته باشد تا بدین ترتیب، بدون بلند کردن انگشتان خود از ردیف خانه صفحه کلید ، بتوانید در دسکتاپ حرکت کنید.
پردازنده که همان «مغز» کامپیوتر شما است، تأثیر زیادی بر عملکرد دارد؛ اما بسته به آنچه که میخواهید انجام دهید، حتی مدل ارزان قیمت ممکن است به اندازه کافی خوب باشد.
در اینجا توضیحاتی اجمالی می دهیم:
اینتل Core i9: پردازندههای Core i9 با عبور از سری Core i7 توانستهاند جایگاه قدرتمندترین پردازندههای اینتل را به خود اختصاص دهند و عملکرد فوقالعادهای دارند. این پردازندهها تنها در لپتاپهای گران یا ورک استیشنها و لپتاپهای گیمینگ رده بالا پیدا میشوند. پردازندههای Core i9 تنها مناسب کاربران حرفهای است که از برنامههای بسیار سنگینی استفاده میکنند.
اینتل Core i7: یک مدل بالاتر از Core i5 است و مدلهایی با اعدادی که HQ یا K تمام میشوند، میزان مصرف بیشتری دارند و دارای چهار هسته هستند که در نتیجه بازیها را میتوان با آنها به شکل روانتری انجام داد و عملکرد بهتری نیز دارند. همچنین Core i7 سری Y نیز وجود دارد که میزان عملکرد و برق مصرفی کمتری دارند. به دنبال پردازندههایی باشید که در مدل آنها عدد 10 وجود دارد (به عنوان مثال: Core i7-1060G7 یا Core i7-10710U)، زیرا آنها بخشی از جدیدترین مدلهای نسل دهم اینتل هستند و عملکرد بهتری را ارائه میدهند.
اینتل Core i5: اگر دنبال یک لپ تاپ معمول با بهترین ترکیب قیمت و عملکرد هستید، مدلی با پردازنده اینتل Core i5 تهیه کنید. مدلهایی که نام آنها با U به پایان میرسد (به عنوان مثال: Core i5-7200U) معمولترین انواع هستند. مدلهایی که انتهای نام آنها Y دارد، قدرت کمتر و عملکردی پایینتر دارند؛ درحالی که مدلهایی با HQ مصرف بیشتری دارند و در سیستمهای بازی و ورکاستیشنها قابل استفاده هستند. مدلهای پردارندههای نسل دهم اینتل که آیس لیک نام دارند، دارای 4 هسته بوده و ویژگیهای کاربردی مانند پشتیبانی از وای فای 6، تاندربولت 3 و هوش مصنوعی بهتری دارند.
اینتل Core i3: عملکرد آنها یک درجه پایینتر از Core i5 است و قیمت نیز به همین ترتیب پایینتر خواهد بود. اگر احتمالاً میتوانید Core i5 بخرید، ما آن را توصیه میکنیم.
اینتل Xeon: پردازندههای بسیار قدرتمند و گرانقیمت برای ایستگاههای کاری بزرگ موبایل. اگر کارهای مهندسی حرفهای، مدلسازی 3D و یا ویرایش ویدئو انجام میدهید، مدل Xeon میتواند برای شما مناسب باشد؛ اما عمر باتری یا وزن آن به عنوان یک لپ تاپ، چندان مناسب نیست.
اینتل پنتیوم /سلرون: این نوع تراشهها که در میان لپ تاپهای کمتر از 400 دلار یافت میشوند، کندترین عملکرد را دارند؛ اما اگر مهمترین کارهای شما جستجو در اینترنت و کارهای ویرایش متن سبک است، گزینه مناسبی برای شما به شمار میروند. اگر بودجه شما اجازه میدهد، به جای آن Core i3 یا i5 تهیه کنید.
اینتل Core m / Core i5/ i7 سری Y : میزان مصرف برق و حرارت کم در این سیستم باعث شده تا نیازی به فن نداشته باشد. عملکرد آنها از نوع سلرون بهتر است، اما یک قدم از سری Core i5 U پایینتر هستند.
مدل AMD Ryzen 4000: این سری از جمله تراشههای جدید هستند که برای رقابت با Core i5 و Core i7 ساخت اینتل طراحی شدهاند.
AMD A و FX و یا سری E: این نوع پردازندهها در سری لپتاپهای ارزان قیمت یافت میشوند. سازنده این نوع پردازندهها، آنها را به جای CPU تحت عنوان APU مینامد و عملکرد آنها در مقایسه با پولی که برایش میپردازید، برای جستجوی اینترنتی، مشاهده ویدئو و عملکردهای دیگر، مناسب است.
حافظه جانبی (RAM) مخفف عبارت حافظه با دسترسی تصادفی است. رم به دادهها اجازه میدهد به صورت موقت ذخیره شوند پس حافظه جانبیِ بیشتر به شما اجازه انجام چندین فعالیت به صورت همزمان و بهتر و موثرتر را می دهد. سرعت بارگذاری صفحات بالاتر میرود و فایلهای بزرگتر سریعتر باز می شوند.
به طور ساده، هرچه رم یک لپ تاپ بیشتر باشد سرعت آن لپ تاپ بیشتر است و برنامههای بیشتری را میتواند همزمان اجرا کند. باز هم اگر از لپ تاپ توقع خاصی ندارید و صرفاً کارهای معمولی را با آن انجام میدهید، خیلی به رم توجه نکنید اما اگر قرار است با لپ تاپ کارهای سنگین انجام دهید باید به دنبال لپ تاپی باشید که رم بالایی داشته باشد. در راهنمای خرید لپ تاپ باید گفت که رمهای DDR4 و ۸ گیگابایتی و ۱۶ گیگابایتی رمهای بالایی محسوب میشوند. رم ۱ و ۲ گیگابایتی رمی ضعیف است و رم ۴ گیگابایتی نیز به عنوان رمی معمولی و قابل قبول شناخته میشود.
فضای ذخیره سازی
مهم تر از سرعت پردازنده، عملکرد درایو ذخیره سازی شما است. اگر از عهده هزینه های آن بر می آیید و نیازی به حجم زیادی از حافظه داخلی ندارید، یک لپ تاپ با یک درایو SSD به جای هارد درایو تهیه کنید، زیرا سرعت آن حداقل سه برابر خواهد بود و عملکرد کلی لپ تاپ بسیار سریعتر است. در میان SSDها، مدلهای جدیدتر PCIe x4 (که همچنین به نام NVME آن را میشناسند) در مقایسه با درایوهای SATA معمولی سه برابر سرعت بیشتری دارند. لپتاپهای زیر 250 دلاری دارای حافظه eMMC هستند که از لحاظ فنی، حالت جامد بوده، اما سریعتر از هارددیسک مکانیکی نیستند.
اگر می خواهید نوعی نوت بوک بزرگ و حجیم بخرید که فقط روی میز و در نزدیکی پریز برق از آن استفاده میکنید، لازم نیست نگرانی در مورد عمر باتری داشته باشید؛ اما اگر میخواهید آن را بدون نیاز به پریز استفاده کنید، حتی اگر در منزل و یا در محل کار باشد، حداقل باید طول عمر باتری 7 ساعت داشته باشد و به صورتایده آل، بالای هشت ساعت کار کند. برای دانستن عمر باتری یک لپ تاپ، به گفتههای تولیدکننده توجه نکنید. در عوض، بررسیهای افراد ثالث را از منابع عینی، مطالعه کنید.
کارت گرافیک، نمایش تصویر روی صفحه نمایش را کنترل میکند. یک کارت گرافیک قدرتمند میتواند ویدئوها و بازیهای کامپیوتری، با گرافیک بالا را به آسانی رندر کند و آنها را مناسب کاربران پیشرفته مانند گیمرها و یا برنامه نویسان حرفهای و کارهای مهندسی کند.
دو نوع کارت گرافیک وجود دارد: کارتهای گرافیک اشتراکی یا یکپارچه که روی مادربرد سیستم قرار دارد و کارتهای گرافیک اختصاصی و مجزا که به عنوان یک واحد جداگانه هستند. کارتهای گرافیک اختصاصی که حداکثر ۶ گیگابایت حافظه گرافیکی دارند، دارای کارایی بهتری نسبت به کارتهای گرافیکی اشتراکی هستند. برای کاربرانی که بازیهایی با گرافیک بالا انجام نمیدهند و یا به ویرایش عکس و فیلم نمیپردازند یک کارت گرافیک اشتراکی ایدهآل است.
پردازندههای گرافیکی یکپارچه قوی نیستند و فقط برای انجام کارهای خیلی معمولی مثلا برای ویرایش ویدئو مناسب هستند، اما اگر قرار است کارهایی بیشتر با لپ تاپ انجام دهید باید به دنبال لپ تاپی باشید که از تراشه گرافیکی مجزا برخوردار باشد. برای ارزیابی پردازنده گرافیکی به مدل پردازنده دقت کنید و نه به میزان حافظه آن. مثلا پردازنده NVIDIA 820M ضعیفتر از پردازنده NVIDIA 940M است و پردازنده NVIDIA 940M نیز ضعیفتر از پردازنده NVIDIA 970M است و به همین ترتیب.
صفحه نمایش معیار دیگری است که باید هنگام خرید لپ تاپ به آن دقت داشته باشید. باید بدانید که مثلاً صفحه نمایش مات می خواهید یا براق یا مثلاً کیفیت صفحه نمایش برای تان اهمیت دارد یا نه. در مورد مات یا براق بودن صفحه نمایش، باید گفت که صفحه نمایش مات از یک روکش برخوردار است که این روکش مانع از انعکاس نور می شود. بنابراین اگر قرار است زیاد از لپ تاپ در بیرون از منزل و در زیر نور خورشید استفاده کنید توصیه می شود که به دنبال لپ تاپ های با صفحه نمایش مات باشید، هر چند که صفحه نمایش های مات، رنگ ها را با کیفیت کمتری نسبت به صفحه نمایش های براق نمایش می دهند.
راجع به کیفیت صفحه نمایش نیز می توان گفت که این مورد عموما به رزولوشن صفحه نمایش و تکنولوژی ساخت آن بستگی دارد. هرچه رزولوشن بالاتر باشد کیفیت بهتر خواهد بود و همچنین صفحه نمایش هایی که با تکنولوژی TN ساخته شدهاند نسبت به صفحه نمایشهایی که در آنها از تکنولوژی IPS استفاده شده زاویه دید کمتری دارند و البته کیفیت تصویرشان هم پایین تر است.
امروزه می توانید با کمتر از 200 دلار، یک لپ تاپ مناسب خریداری کنید؛ اما اگر می توانید بیشتر بپردازید، سیستمی با کیفیت بهتر، عملکرد قوی تر و نمایشگر بهتری خواهید داشت. در ادامه گزینه های مناسب برای هر محدوده قیمت را ارائه کردهایم.
بین 150 تا 250 دلار (بین 2,200,000 تا 3,700,000 تومان): نوتبوکهای ارزان قیمت یا کرومبوک که دارای سیستم عامل کروم هستند یا سیستمهای ویندوز سطح پایین با کمترین حافظه و پردازندههای کند هستند مانند HP Stream 11 و Dell Inspiron 11 3000. آنها را به عنوان کامپیوترهای ثانویه به کار بگیرید یا به کودکان بدهید.
بین 350 تا 600 دلار (بین 5,100,000 تا 8,700,000 تومان): برای زیر 600 دلار میتوانید یک نوت بوک با پردازنده Intel Core i5 یا AMD A8 با 4 تا 8 گیگابایت رم و یک درایو 500 گیگابایتی که مشخصات خوبی هستند، تهیه کنید. با این حال، در این محدوده قیمت، اکثر نوت بوکها دارای حافظه SSD نیستند و نمایشگر Full HD یا عمر باتری طولانی ندارند. البته چند استثناء هم وجود دارد؛ مانند Acer Aspire E 15 و Asus VivoBook E403NA.
بین 600 تا 900 دلار (بین 8,700,000 تا 13,100,000 تومان): با داشتن بیش از 600 دلار، میتوانید به خرید لپ تاپ های قویتر با طرحهای بهتری بپردازید. با بالا بردن میزان پولی که برای لپ تاپ میخواهید بدهید، تولیدکنندگان همچنین شروع به اضافه کردن ویژگیهای دیگر میکنند؛ از جمله صفحهنمایش با وضوح بالاتر و SSDها.
بیش از 900 دلار (بیش از 13,100,000 تومان) : در این محدوده قیمت، میتوانید نوتبوکهایی قابل حمل تر، قویتر و یا هر دو را بیابید. میتوانید انتظار صفحهنمایش با رزولوشن بالاتر، پردازشگرهای سریعتر و گرافیک مناسبتری داشته باشید. پرطرفدارترین و سبکترین لپتاپهای قابل حمل مانند مکبوک ایر اپل و Dell XPS 13، هزینه بیش از 1000 دلار دارند (اگر چه در صورتی که از صفحه لمسی صرف نظر کنید، میتوانید مدل دل را با قیمت کمتری هم پیدا کنید). سیستمهای پیشرفته برای بازی و موبایل ورکاستیشنها معمولا بیش از 1500 دلار یا حتی 2500 دلار یا 3000 دلار هستند.
حالا که مدل لپ تاپ خود را انتخاب کردید و به مرحله خرید رسیدید باید لپ تاپ را کاملا امتحان کنید:
ببرسی کنید که مشخصات فنی دقیقا همانهایی است که باید باشد، لپ تاپ را روشن کنید و با آن کار کنید و ببینید سیستم درست کار می کند یا نه.
شارژر و و باتری و اکسسوری ها را تست کنید.
درایورهای مناسب لپ تاپ را تهیه کنید.
اگر DVD ریکاوری دارد آن را تهیه کنید.
گارانتی را چک کنید و مهر فروشنده را روی آن بررسی کنید.
در ادامه لیست کم قیمت ترین لپ تاپ های نیمه دوم سال ۹۹ را معرفی میکنیم. در این لیست در کنار قیمت مناسب، سعی شده رده بندی لپ تاپ ها از نظر کیفیت را برایتان تهیه کنیم. در ادامه لیست لپ تاپ هایی که کاربرد عمومی دارند را می بینیم:
۱٫ لپ تاپ Acer Aspire A315-34 C3VD
ارزان ترین لپ تاپ موجود است
پردازنده Celeron N4000
۴ گیگا بایت رم با سرعت ۲۱۳۳
۱ ترابایت هارد
گرافیک یکپارچه
لپ تاپ مناسب برای وبگردی، حسابداری، آموزش آنلاین، مولتی مدیا و کارهای روزانه و عادی
صفحه کلید ارگونومیک برای تایپ سریع و طولانی
بدنه قوی
۶ ساعت شارژ باتری
۲٫۱ کیلو گرم وزن
۲٫ لپ تاپ ASUS X540MB-DM143
لپ تاپ مناسب دانش آموزان و معلمان (به دلیل استفادههای آنلاین) و طراحی
ارزان قیمت
پردازنده Celeron N4000
۴ گیگا بایت رم با سرعت ۲۱۳۳
۱ ترابایت هارد
دارای نمایشگر FHD
کارت گرافیک مجزای NVIDIA MX 110 با ۲ گیگا بایت حافظه گرافیکی
دارای درایو DVD/RW
نرخ بروزرسانی نمایشگر برابر با ۶۰ هرتز است.
۲ کیلو گرم وزن
۳٫ لپ تاپ Lenovo Ideapad 3
مناسب برای کارهای روزانه، دانش آموزی و تدریس، ارتباط آنلاین، برنامههای گرافیکی (بدون رندر سنگین)، کارهای مهندسی و برنامه نویسی، برخی از بازیهای e-Sport
پردازنده Pentium Gold 6405U با دو هسته و ۴ ترد
با وزن ۱٫۷۵ کیلوگرم از سبک ترین لپ تاپ ها به شمار میرود.
۴ گیگا بایت رم قابل ارتقا به ۸ گیگ با سرعت ۲۱۳۳
۱ ترابایت هارد
کارت گرافیک مجزای NVIDIA MX 110 با ۲ گیگا بایت حافظه گرافیکی
۴ ساعت شارژ باتری
۴٫ لپ تاپ Asus X540MB DM098
جزو لپ تاپ های میان رده
مناسب برای کارهای روزانه، حسابداری، کارهای مهندسی و برنامه نویسی
پردازنده Pentium N5000
با وزن ۱٫۷۵ کیلوگرم از سبک ترین لپ تاپ ها به شمار میرود.
۴ گیگا بایت رم با سرعت ۲۴۰۰
۱ ترابایت هارد
کارت گرافیک مجزای NVIDIA MX 110 با ۲ گیگا بایت حافظه گرافیکی
بدنه قوی با ضخامت کم
دارای نمایشگر FHD
صفحه کلید جزیرهای مناسب برای تایپ طولانی و برنامه نویسی
۵٫ لپ تاپ ASUS VivoBook 15 R521JA
جزو لپ تاپ های میان رده
مناسب برای کارهای مهندسی و برنامه نویسی
پردازنده Intel Core-i3-1005G1 (گرافیک مجتمع)
با وزن ۱٫۸ کیلوگرم
۴ گیگا بایت رم قابل ارتقا به ۸ گیگ با سرعت ۲۴۰۰
۱ ترابایت هارد
امکان نصب کارت گرافیک مجزای NVIDIA MX 110 با ۲ گیگا بایت حافظه گرافیکی
دارای نمایشگر FHD
۶٫ لپ تاپ Lenovo Ideapad L340
جزو لپ تاپ های میان رده
مناسب برای کارهای مهندسی و مبتنی بر CPU، طراحی اما نه بازی های سنگین و رندرینگ
پردازنده Ryzen 7 3700U
با وزن ۲٫۲ کیلوگرم
۸ گیگا بایت رم با سرعت ۲۴۰۰
۱ ترابایت هارد
کارت گرافیک یکپارچه Radeon RX Vega 10 با ۲ گیگا بایت حافظه گرافیکی
سعی کردیم در این مقاله به عنوان راهنمای خرید لپ تاپ به مهمترین مواردی که برای خرید لپ تاپ باید در نظر داشته باشید بپردازیم. اما نکتهای که بد نیست در آخر به آن اشاره داشته باشیم این است که بهتر است به ظاهر لپ تاپ و همچنین برند لپ تاپ نیز دقت کنید. برندهای اچ پی، MSI، ایسوس، دل، اپل، لنوو و ایسر از جمله بهترین برندهای تولیدکنندهی لپ تاپ هستند و بهتر است لپ تاپی که خریداری میکنید محصول یکی از این برندها باشد. و البته مشابه لپ تاپ های برند HP از ضمانت و گارانتی قابل قبولی برخوردار باشد.
خرید یک لپ تاپ کاری پیچیده است؛ اما میتوان ابزارهایی را یافت که به شما کمک کنند. بررسیهای موجود در اینترنت در مورد این دستگاهها نقطه شروع خوبی هستند. با این توضیحات و بررسیها میتوانید مؤلفههای مختلف این ابزارها و نحوه کارکرد آنها را از کیفیت تصویر تا عملکرد کلی بیازمایید. به یاد داشته باشید که گزینههای زیادی را برای انتخاب دارید. حتماً نیازی نیست که همان نمونه موجود در فروشگاه محلتان را خریداری کنید. در اینترنت جستجو کنید و مناسبترین گزینه را با توجه به قیمت آن بیابید. خرید لپ تاپ نامناسب هر قدر هم که قیمتش مناسب باشد، یک انتخاب خوب به شمار نمیرود. امیدواریم این راهنمای خرید لپ تاپ برای شما کاربردی بوده و بتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید.
لیست هشتک ها
#فورس_کالا
#Force_Kala
#علم_و_تکنولوژی
#فناوری_اطلاعات
#راهنمای_خرید_لپ_تاپ
#انواع_لپ_تاپ
#لپ_تاپ
#کامپیوتر
#چگونه_کامپیوتر_بخریم_؟
#بهترین_لپ_تاپ_ها
#قیمت_لپ_تاپ_هابهترین_مارک_لپ_تاپ
#به_روز_ترین_لپ_تاپ_ها
#جامع_ترین_راهنمای_خرید_لپ_تاپ
#لپ_تاپ_لنوو
#لپ_تاپ_ایسوس
#خرید_ارزان_ترین_مدل_موجود_در_بازار
#8_نکته_مهم_در_انتخاب_بهترین_لپ_تاپ
#سیستم_عامل_لپ_تاپ
#انتخاب_اندازه_ی_مناسب_لپ_تاپ
#پردازنده_لپ_تاپ
نظرات کاربران
- تا به حال هیچ نظری برای این مقاله ثبت نشده است.
فرم ارسال نظر
نام و نام خانوادگی | : | |
متن نظر | : | |
کد امنیتی داخل تصویر را در کادر بالا وارد نمایید. | ||