انواع سبک دکوراسیون داخلی خانه
خانه محلی برای آرامش است. همه افراد دوست دارند تا بعد از گذراندن یک روز پرمشغله به خانهای پر از آرامش و دلنشین برگردند و بتوانند در خانه به آرامش برسند. علاوه بر پاکیزگی و نظافت منزل که به برقراری آرامش کمک میکند، موارد دیگر نیز وجود دارند که موجب میشوند تا آرامش به خانه شما برگردد. یکی از مهمترین مسائلی که موجب برقراری آرامش میشود، سبکهای دکوراسیون و سبک طراحی داخلی منزل شما است.
اولین قدم برای شروع طراحی داخلی، داشتن اطلاعاتی درباره انواع مختلف سبکهای دکوراسیون است؛برای طراحی و بهبود فضای داخلی ساختمان ، خانه یا محل کار ابتدا باید با بهترین و محبوب ترین سبک های دکوراسیون داخلی آشنا شوید تا با توجه به سلیقه و روحیات خود دکوراسیون محل مورد نظرتان را طراحی کنید. چرا که سبکهای مخلفی مانند مدرن، مینیمال، اسکاندیناوی، صنعتی و… تفاوتهای بسیاری با یکدیگر دارند و هر شخصی بایستی با توجه به سلیقه خود یکی از آنها را برای دکوراسیون منزل خود انتخاب کند. در ادامه این مقاله میتوانید با انواع سبک های دکوراسیون داخلی و شباهتها و تفاوتهایشان آشنا شوید.
یکی از پرطرفدارترین انواع سبک طراحی داخلی، دکوراسیون مدرن است. در سبک دکوراسیون مدرن به ایجاد فضا و کاربردی ساختن فضا و لوازم توجه میشود. این سبک در قرن ۲۱ میلادی شکل گرفته است و در آن از خطوط مشخص و صاف و حداقل رنگها استفاده می شود.
در سبک دکوراسیون مدرن از فضا به بهترین شکل استفاده می شود و سعی می شود از همه نقاط منزل به درستی استفاده شود. در دکوراسیون مدرن از مبلمان و لوازم ساده استفاده می شود و سعی می شود فضاها با لوازم و طراحی های اضافه پر نشود تا بتوان از فضا استفاده مفید برد. این سبک اغلب در آپارتمان هایی که با طراحی فضای باز ساخته شدهاند، بهتر اجرا می شود.
همانطور که در تصویر بالا می بینید، یکی از ویژگی های مهم در دکوراسیون مدرن، استفاده از اشکال هندسی واضح مانند دایره ها و چهارگوش ها است. اشکال هندسی گوشه دار که نشاندهنده سرسخت بودن دنیای مدرن است، و اشکال منحنی نیز احساس حرکت و پویایی زندگی مدرن را نمایش می دهند. ترکیب این دو با هم تصویری واضح و شفاف از مفهوم مدرنیته را رو بروی شما قرار می دهد. همچنین آثار نقاشی ابستره و مجسمههایی با مفاهیم انتزاعی در این نوع سبک دکور خانه جایگاه ویژهای دارند.
ویژگی های بارز سبک دکوراسیون مدرن داخلی:
نبود زرق و برق در دکوراسیون مدرن داخلی
نبود تقارن عمدی
نداشتن شلوغی و ایجاد اختلافات زیاد
استفاده از رنگهای اصلی و پایه به عنوان زمینه
بازی با رنگها بر زمینه اصلی
قالیچه هایی با طرحهای هندسی یا طراحی ساده
استفاده از اشکال ساده و پایه برای ساخت مبلمان و به کارگیری فلز، کروم و یا شیشه به عنوان قطعات لوازم داخلی با طراحی صاف و ساده
طراحی باز
به کارگیری هنر با کمترین وسایل به جای به کار بردن تزیینات اضافی
مدرن و معاصر دو سبکی هستند که غالباً به جای یکدیگر مورد استفاده قرار می گیرند. معاصر، متفاوت از مدرن است، چرا که طراحی الان و اینجا را توصیف می کند. تفاوت های اصلی وجود دارند که سبک طراحی مدرن و معاصر را از هم جدا می کند، سبک مدرن تفسیر سختگیرانه ای از طراحی دارد و در قرن بیستم آغاز شد.
از سوی دیگر، بیشتر سیال است و می تواند حس شیوعی را با پیروی کم تری با یک سبک خاص نشان دهد. به عنوان مثال، سبک معاصر ممکن است شامل خطوط منحنی باشد، در حالی که در طراحی مدرن وجود ندارد.
یکی دیگر از انواع دکوراسیون داخلی، سبک امروزی است. این سبک اغلب با سبک طراحی داخلی دکوراسیون مدرن اشتباه گرفته می شود و یا آن را زیرمجموعه دکوراسیون مدرن می دانند. در این سبک دکوراسیون به همه چیز در زمان حال توجه می شود. در این طراحی از خطوط نرم و منحنی استفاده می شود، در صورتی که در سبک دکوراسیون مدرن از اشکال هندسی و خطوط شکسته استفاده بیشتری می شود.
در این سبک اغلب از رنگ های کرم، قهوهای و سفید به صورت برجسته تر استفاده می شود و سایر رنگها نقش زیادی در این سبک دکوراسیون ندارند. گاهی نیز تنها از طیف مختلف یک رنگ استفاده می شود و با سایه های مختلفی از همان رنگ سعی می شود کنتراست ایجاد شود.
به بافت مواد و وسایل توجه می شود و از لوازمی با بافت طبیعی استفاده می شود. در این طراحی از فضاهای باز، نور زیاد و شیشههای فراوانی استفاده می شود و گاهی این مواد را به صورت طرحهای غیرمعمول در طراحی استفاده می کنند.
ویژگی های بارز سبک دکوراسیون معاصر:
فضاهای باز
طرحبندیهای غیرمعمول
استفاده از نور طبیعی
استفاده از رنگهای خنثی
استفاده از فلزات
استفاده از پارچه و بافتهای طبیعی
استفاده از طیف بسیار روشن و یا بسیار تیره چوب
استفاده از نور به عنوان بخشی از طراحی
سبک صنعتی همان طور که از نامش پیداست، الهام گرفته از سبکهای دوره انقلاب صنعتی اروپا و خانههای شهری قرن های 17 و 18میلادی اروپا است. در بسیاری از دکوراسیونهای طراحی شده با این سبک دکور شاهد عناصری هستیم که حس ناتمام بودن طرح را به ما القا میکنند. برای مثال در این سبک ممکن است شاهد استفاده از آجر و یا چوب در ظاهر دکوراسیون باشیم.
سبک صنعتی از انبارها و کارخانههای قدیمی الهام گرفته شده است. در این سبک از دیوارهای آجری یا بلوکی استفاده میشود و لولههای ساختمان در معرض دید قرار دارند و از تزییناتی از جنس فلز و بتن استفاده میشود.
در سبک صنعتی، رنگ مواد اولیه تغییر داده نمیشود و طراحان اجازه میدهند تا لوازم به همان شکل طبیعی خود باقی بمانند. رنگها اصولاً تیره هستند و در صورتی که قرار باشد از رنگ روشنی استفاده شود، قطعه هنری انتزاعی با این طیف رنگ، در خانه نصب میشود.
طراحی صنعتی در دهه ۱۹۹۰ در امریکای شمالی بسیار طرفدار پیدا کرد. در آن زمان، کارخانهها و انبارهای قدیمی و فرسوده را تبدیل به خانههای مسکونی میکردند. برای استفاده هر چه سریعتر از این مکانها، اجازه میدادند تا دیوارها به همان شکل قبلی خود باقی بمانند و سیمهای برق و لولهها نیز به عنوان تزیینات منزل دستنخورده بمانند فضای خانه را با دیوار تقسیم نمیکردند و اجازه میدادند تا فضا گسترده و باز باشد تا وجود لولهها و سیمها موجب کوچک به نظر آمدن منزل نشود.
ویژگی های بارز سبک صنعتی
ترکیبی از رنگهای خاکستری، پایه و طبیعی
استفاده از وسایل کاربردی
فضاهای بزرگ و باز
وسایل آنتیک و فلزی
کفپوش بتنی
استفاده از چوب و فلز در پوششدهی سطوح
استفاده از بخشهای قدیمی کارخانهها و آزمایشگاهها
مفهوم مینیمالیست چیزی است که در استرالیا بسیار محبوب است. سبک مینیمال یکی از سبکهای پرطرفدار در بین انواع سبک های دکوراسیون داخلی است. این نوع سبک تقریبا همانند سبک مدرن و از آن ساده تر است. در سبک مینیمالیست پالت های رنگی استفاده شده معمولا خنثی بوده و هیچ یک از لوازم موجود نیز بیش از حد زرق و برقدار نیستند. در ضمن سفید یکی از پرکاربردترین رنگ ها در دکوراسیون مینیمال است. در این سبک از مبلمان بسیار ساده استفاده می شود.
از رنگها به صورت گذرا استفاده می شود. هیچ چیز شلوغی در این سبک دکوراسیون پیدا نخواهید کرد. همه چیز ساده و دل نشین است. در این سبک از خطوطی بسیار صاف استفاده می شود. این سبک شما را به بازگشت با چیزهای پایه و ساده دعوت می کند.
در سبک مینیمال به فضای خالی ارج داده می شود یعنی هر آن چه غیرضروری است از اتاق حذف می شود و اجازه داده می شود تا فضای خالی خودنمایی کند.
سبک دکوراسیون اسکاندیناوی تجلی از سادگی سبک زندگی ساده مردم شمال اروپا است. طراحی مبلمان در این سبک بسیار دقیق است و در نهایت یک اثر هنری از مبلمان ایجاد می شود گرچه طراحی مبلمان ساده است و از رنگ های کمی استفاده می شود اما ممکن است گاهی چوب بریهای ظریفی در ساخت این لوازم استفاده شود و طرحهای مجسمهای بر پایه مبلمان حک شود.
رنگ اصلی در این سبک، طیف سفید است و برای جلوه بیشتر از ترکیب عناصر طبیعی مانند چوب، پلاستیکهای روشن، آلومینیوم و آهن و کفپوشهایی با پنلهای بزرگ استفاده میشود. در صورت تمایل به استفاده از رنگهای مختلف، می توانید رنگها را در فرش، مبلمان و یا قطعهای هنری استفاده کنید.
در این سبک از نورپردازی گسترده، فضاهای باز و وسیع، لوازم تزیینی کم، مبلمان کاربردی و طرحهای اسکاندیناوی استفاده می شود. سبک اسکاندیناوی بسیار به سبک مینیمال نزدیک است و در واقع می توان گفت که سبک مینیمال بیشتر ویژگی های خود را از سبک اسکاندیناوی مدرن وام می گیرد.
ویژگیهای بارز سبک اسکاندیناوی
غالباً از رنگ سفید استفاده می شود.
رنگهای روشن را با رنگ سفید ترکیب می کنند.
استفاده از آینههای بزرگ
رعایت اصول تقارن
از مبلمان شیک و کاربری استفاده می شود.
اصولاً به مد روز توجه نمی شود.
استفاده از رنگهای روشن و گرم
استفاده از کف پوشهای چوبی
استفاده از فرش یا قالیچهای با رنگهای ملایم
سبک مدیترانه ای جزو شادترین و جسورانه ترین سبک های دکوراسیون داخلی است که طبیعت زیبای ساحلی را مهمان منزل تان میکند. از نام این سبک روشن است که شما عناصر مربوط به دریا، خورشید و پوشش گیاهی را در طراحی داخلی خواهید داشت ؛ این سبک فضای صلح و آرامش را ایجاد می کند. ترتیب خانه و آپارتمان در سبک طراحی داخلی مدیترانه ای در اروپای غربی و نزدیک خاور میانه:یونان، ایتالیا، ترکیه، مصر و کشورهای دیگر رایج است. ویژگی اصلی این سبک سادگی آن در طراحی داخلی است.تمام عناصر خلاقیت، راحتی و عملی بودن را ترکیب می کنند. این سبک برای مبلمان دست ساز بسیار مناسب است. اغلب اوقات ازبلوط یا کاج خلیج ساخته شده است. بسیاری از افراد از تم رنگی "مدیترانه" ویژه برای رنگ کردن مبلمان با توجه به این سبک استفاده می کنند اما پالت رنگ در کشورهای مختلف متفاوت است.
در این سبک از ستونها و قوسهای فراوانی استفاده میشود. اصولاً از طیف رنگی زیادی استفاده میشود و این رنگها از رنگهای طبیعی زمین و خاک الهام گرفته شدهاند.
عناصر اصلی سبک مدیترانهای
استفاده از قوسها و طاق در طراحی
استفاده از ستونهای متعدد
دقت در جزییات و تزیینات مبلمان
استفاده از آجر
استفاده از کاشی
الهامگیری از زمین
مبلمان بزرگ
بالکنهای داخلی
سقفهای بلند
به کارگیری خطوط منحنی در طراحی
شابی شیک یک سبک پرنعمت است، اما در مقایسه با سبک های بوهمی و دیگران، تمایل به زنانگی، نرمی و لطافت دارد. اثاثیه شابی شیک اغلب پریشان هستند، و یا به این شکل ظاهر می شوند؛ رنگ به شکل آنتیک به پایان می رسد. پالت رنگی شابی شیک شامل سفید، کرم و پاستلی هستند. پارچه ها و پرده های دیوار روشن و مزین هستند.
این سبک برای افرادی که لوازم طرحدار و شلوغ دوست دارند، مناسب است. در لوازم این سبک از مبلمان شلوغ و با تزیینات زیاد استفاده میشود و اصولاً پارچههای گلدار و کفپوشهای سفید بخش اصلی طراحی این سبک هستند.
استفاده از هنر قلاب بافی، کنار هم آوردن رنگ های صورتی و سفید، چیدن گل های صورتی در دکوراسیون و ایجاد فضایی با احساس ملایمت و ظرافت از ویژگی های این سبک دکوراسیون است.
ویژگیهای اصلی سبک دکوراسیون شابی شیک:
طراحی زنانه
پارچهها و لوازم مجلل
مبلمان رنگارنگ با طراحی شلوغ
کفپوشهای سفید و براق
استفاده از رنگهای زیاد
استفاده از لوازمی با طرح گل
این سبک که با نام سبک همپتون نیز شناخته می شود، از مناطق ساحلی آمریکا برگرفته شده است. از ویژگی هایی که در سبکهای دکوراسیون ساحلی دیده می شوند، می توان به استفاده از پالت های رنگی خنثی ترکیب شده با آبی و سبز، مبلمان بژ و یا سفید، اتاق هایی پر از وسایل چوبی و یا الهام گرفته از دریا، الگوهای آبی و سفید برای بالش ها و پنجره های بزرگ اشاره کرد. مقصود اصلی این نوع طراحی ایجاد حس آرامش برای افراد بوده و معمولا نیز در طراحی خانه های ساحلی استفاده می شود.
طرح های راه راه آبی و سفید برای بالش ها، پنجره های بزرگ، کاناپه های مخمل سفید، و چوب سفید رنگ نیز نمونه هایی از سبک کلاسیک ساحلی / همپتون هستند و هدف آن ایجاد محیطی آرام و راحت است که در ساحل و اقیانوس وجود دارد.
ویژگی های بارز این سبک:
نور زیاد
فضای باز
استفاده از تم دریایی
استفاده از رنگ سفید برای دیوار و سطوح
استفاده از الیاف طبیعی
الهام گیری از رنگ های شن، ماسه و صدف ها
پنجره های بزرگ
توجه زیاد به طراحی پردهها
مبلمان چوبی
استفاده از چوب بلوط برای ساخت تخت
استفاده از نور طبیعی
سبک هالیودی یکی از انواع سبک های دکوراسیون داخلی است که در طراحی آن تمایل بسیاری به لوکس و باشکوه بودن وجود دارد. از ویژگیهای بارز این سبک میتوان به استفاده از مبلمان با شکوه مخملی و عتیقهجات گرانبها اشاره کرد. پالتهای رنگی استفاده شده در این سبک نیز معمولا رنگهایی خیره کننده مانند بنفش، قرمز و فیروزهای هستند.
یکی دیگر از انواع سبک های دکوراسیون داخلی سبک یونانی است. این سبک دکوراسیون نیز مانند سبک دکوراسیون ایران باستان، از عناصری مانند حکاکیها و تندیسهای مرمرین باستانی بهره میگیرد. پالت رنگها شبیه به سبک ایران باستان است و تقریبا شکوه و عظمت این سبک را تکرار میکند. این سبک دکوراسیون داخلی را شاید در برخی از فیلمهای تاریخی، البته با کمی تغییر در سبک و رنگ، دیده باشید.
تنها تفاوت سبک دکوراسیون یونان باستان با ایران باستان در استفاده از اشکال منحنی در دکوراسیون است. این اشکال احساس پویایی و حرکت را در فضا ایجاد میکنند.
میبینید که انواع سبکهای دکوراسیون داخلی بسیار متنوع هستند. البته هیچ کدام از این سبکها نباید شما را محدود کنند. شما میتوانید چند سبک را با هم ترکیب کنید و سبکی نو بسازید.
طراحی روستایی از طبیعت الهام می گیرد، استفاده از عناصر خام و اغلب نیمه تمام از جمله چوب و سنگ ساخته شده، مهم است.طراحی روستایی ممکن است لوازم جانبی را از فضای باز با کمک گرمی از طراحی و جزییات معماری ترکیب کند که ممکن است شامل ویژگی هایی چون سقف های طاق دار با تیره های چوبی یا کف چوبی مرمت شده باشد.
بسیاری از طراحی ها در حال حاضر طرح های روستایی را با تجهیزات مدرن بیشتری ادغام می کنند.
دکوراسیون روستایی، ترکیبی کامل از طراحی داخلی راحت، بدون سر و صدا و دکور عمودی، کاربردی را برای ایجاد یک درخت روستایی گرم ایجاد می کند.
مواد طبیعی به عنوان پایه و نقطه شروع برای ایجاد دکوراسیون منزل دلخواه خانه جشن زیبایی معتبر از مواد طبیعی برای ایجاد یک فضای زیبا و دلپذیر کار می کنند. آتش سوزی باز، پرتوهای بلوط و مبلمان راحت را در نظر بگیرید.
دکور خانه ی روستایی همه چیز در مورد ایجاد یک جرقه آرام و ارگانی است که در آن ایده های دکور زرق و برق دار به هدف دوگانه ای می رسند.
شما از خانه خود عقب می افتید تا زیبایی موجود خود را جشن بگیرید، ویژگی های آن را افشا کرده و بیشترین دلایل موجود را داشته باشید.
اگر یک آلکوی بی دست و پا دارید، آن را با افزودن قفسه بندی برای ایجاد کتابخانه خود جشن می گیرید. اگر شما کابینت آشپزخانه روستایی قدیمی دارید، آنها را به طراحی جدید خود بسپارید.
بوهمی، یک سبک محبوب برای طراحی خانگی و مد است. این نشان دهنده سبک زندگی بی خیال با قوانین کوچک است، به جز پیروی از میل قلبی خودتان.خانه های بوهمی ممکن است شامل اثاثیه و وسایل سبک، که در سطح جهانی الهام بخش منسوجات و فرش، نمایش مجموعه ها، و اقلام یافت شده در منابع بسیار متنوع است، از جمله بازارهای کهنه فروشان.
در هنگام استفاده از سبک بوهمی، گذاشتن چند بالشت روی زمین برای تشکیل یک جای نشستن راحت اصلا غیر معمول نیست. این سبک گلچین شده می تواند یک لوستر بی اندازه بزرگ با یک قالیچه کهنه و یک صندلی در اواسط قرن را باهم ترکیب کند. در سبک بوهمی، دیدگاه آزادی عمل وجود دارد که هر چیزی تا زمانی که شما آن را دوست دارید، وجود دارد.
در دکوراسیون بوهمیان هیچ دستور و قاعدهای برای رعایت رنگ وجود ندارد، اما چیزی که در اغلب آنها قابل مشاهده است استفاده از رنگهای گرم و خاکستری است. رنگ هایی که می توان از شباهت به ترکیب فلزات و جواهرات با هم تشکیل می شوند. این صحبت ها شما را به فکر در مورد رنگ هایی می اندازد که شامل؛ قهوه ای تیره – استفاده از چوب های روغن خورده در خانه – قهوه ای روشن – طیف های دیگر چوب – سبز و خاکستری است و با نارنجی اشباع شده، پرتقالی روشن و آبی یخی ترکیب می شوند.
اصول بوهمیان برای شما دست و پاگیر نیست و یه راحتی می توانید طرح ها و الگو هایتان را بهم بیامیزید و از این که ممکن است این ها با هم هماهنگ نباشند بهراسید. استفاده از پارچه های رنگی و شلوغ که نمونه های آن را در کامبوج یا آسیای مرکزی می توانید بیابید به فضای منزلتان حس عجیب و غریب بودن خواهد داد. وجود لایه لایه های رنگی در بالای مبلمان طوری خود نمایی می کند که فرش ها و حتی دیوارکوب ها نیز شما را به وجد می آورند و چشمان شما چیز دیگری را نگاه نخواهند کرد.
اگر با تمام این ها و تا به اینجا این رنگ ها شما را اقناع نکرده است که آیا باید از دکوراسیون بوهمیان استفاده کنید یا نه، بایستی بدانید که سلطان رنگ های بوهمیان که به صورت پیوسته و نه کلی محیط را متحول خواهد کرد هنوز وارد گود نشده است. سفید. بله درست است؛ رنگ غالبی که همه جا دیده میشود، اما به چشم نمیآید، با اضافه شدن این رنگ به دکوراسیون همه چی درست همان جایی که باید باشد قرار می گیرد. معادله این همه مجهولات درست با پس زمینه سفید به آسانی حل خواهد شد.
سبک دکوراسیون روستیک معمولا با استفاده از عناصر طبیعی مانند چوب و سنگ، و ایجاد سبکی شبیه به سبک زندگی آرام روستایی، شناخته می شود. طراحی داخلی با سبک روستیک، فضایی صادقانه و بیتکلف را بوجود آورده و پلی به گذشته ساده و بیآلایش ما به حساب می آید.
واژه روستیک (rustic) به معنای “رنگ و رو رفته” است. به همین دلیل یبینید که لوازمی که در این دکوراسیون استفاده شده اند، مانند فلزهای زنگ زده و چوبهای پوسیده هستند. البته این لوازم بلا استفاده نیستند و تنها ظاهر آنها این گونه طراحی شده است تا بیننده تصور کند که با لوازمی قدمتدار و قدیمی سروکار دارد. این سبک دکوراسیون برای آنهایی مناسب است که با نوستالژیها خوشاند.
یکی از مشخصه های سبک روستیک طبیعی بودن عناصر و مواد بهکاررفته در آن است. به این معنا که مواد سازنده مبلمان و دیوارها در این سبک بیشتر سنگ و چوب و روکشهایی از جنس کرباس و پارچه های قدیمی است. بهگفته کتی هاجز، طراح داخلی، استفاده از مواد آلی در طبیعیترین شکل آنها جوهره اصلی سبک روستیک است. طراحی روستیک ساده، طبیعی و الهامگرفته از زمین است. استفاده از مواد خام در این سبک رایج است. بنابراین، در این سبک بهجای استفاده از چوبهای صیقلی، جلادار و رنگشده تا جای ممکن از چوبها و سنگها در طبیعیترین شکل آنها استفاده میشود تا عناصر طبیعت وارد فضای خانه شوند. در این سبک، بهجای استفاده از کاغذ دیواری و رنگ های روغنی از سنگ و چوب برای سطح سازی و ایجاد ابعاد در دیوارهای فضای داخلی استفاده می شود.
انتخاب سبک دکوراسیون داخلی منزل یکی از مهمترین نکاتی است که افراد خوشسلیقه باید به آن توجه کنند. انتخاب مناسب و درست این سبک موجب میشود شما هر بار که به منزل خود میروید لذت ببرید و برای رسیدن به خانه لحظه شماری کنید.
در انتخاب سبکهای دکوراسیون داخلی باید به موارد مهمی توجه کنید که در طول متن به آن اشاره کردیم. در آخر چند نکته دیگر برای دکوراسیون داخلی را میبینید.
رنگهای موردعلاقه خانواده
میزان نوری که تمایل دارید در خانه باشد
اندازه خانه
فضای بیرونی منزل
خلوت یا شلوغ بودن منزل
سبک زندگی ساکنین منزل
لیست هشتک ها
#فورس_کالا
#Force_Kala
#دکور_خانه
#دکوراسیون
#خانه_ایدئال
#انواع_سبک_دکور
#سبک_دکوراسیون_مدرن
#سبک_دکوراسیون_امروزی_یا_معاصر
#سبک_دکوراسیون_معاصر
#سبک_دکوراسیون_صنعتی
#سبک_دکوراسیون_مینیمال
#سبک_دکوراسیون_اسکاندیناوی
#سبک_دکوراسیون_مدیترانهای
#سبک_دکوراسیون_شابی_شیک
#سبکهای_دکوراسیون_ساحلی
#سبک_دکوراسیون_هالیودی
#سبک_دکوراسیون_یونان_باستان
#دکوراسیون_به_سبک_روستایی
#سبک_دکوراسیون_بوهمی
#سبک_دکوراسیون_روستیک
نظرات کاربران
- تا به حال هیچ نظری برای این مقاله ثبت نشده است.
فرم ارسال نظر
نام و نام خانوادگی | : | |
متن نظر | : | |
کد امنیتی داخل تصویر را در کادر بالا وارد نمایید. | ||